Hledáte luxusní dárek? Oděv ušitý na míru potěší členy rodiny i přátele

Hledáte luxusní dárek? Oděv ušitý na míru potěší členy rodiny i přátele - Inmagazin.cz Kategorie: RODINA

Do Vánoc sice zbývá ještě nějaký čas, ale proč si nepřipravit milé překvapení pod stromeček pro své nejbližší už nyní? Pokud se letos chcete vyhnout dárkům, které nenajdou využití nebo se bojíte, že se netrefíte do stylu či přání svých blízkých, zabalte jim dárkový voucher na oděv zhotovený na míru.



Oděv, který je vytvořený na zakázku, má hned několik předností. Už při samotném rozbalování dárku čeká na obdarovaného chvilka napětí, protože dárkový voucher na oděv na míru jistě nečeká. Zážitkem je i samotná návštěva zakázkového krejčovství. Někdo samozřejmě tento typ služeb využívá běžně, ale jiný si díky voucheru třeba nechá ušít pohodlný oblek, košili, šaty nebo kostýmek na míru úplně poprvé.

V krejčovství KADLEX se o všechny zákazníky starají s úctou a chtějí, aby oděv, který se zhotovuje na míru, zosobňoval každého jednotlivého zákazníka. Dárek v podobě oděvu ušitého na míru je tedy cestou, jak nechat své blízké vyslovit jakékoli přání při výběru střihu, materiálu, barvy i konečného vzhledu oděvu.

dárek

Voucher na oděv na míru se hodí jako dárek pro ženu i muže

Dárkový voucher můžete pod stromeček darovat komukoli - rodinným příslušníkům, přátelům, kolegům nebo obchodním partnerům. Stačí, když zvolíte hodnotu voucheru. Vybrat můžete i konkrétní oděv, který si obdarovaný nechá ušít nebo můžete využití voucheru nechat bez specifikace a ten, kterému je voucher určen, si sám zvolí, zda chce oblek, sako, šaty, kabát, kostýmek, halenku nebo třeba obuv na míru.

Darujte s voucherem i osobní vzkaz

Kouzlo dárkového voucheru spočívá i v tom, že k němu můžete připojit svůj vlastní, osobní vzkaz. Chcete své milované ženě darovat šaty na míru s romantickým vzkazem? Nebo bude voucher určen pro muže, kterému chcete dopřát luxusní oděv zhotovený na zakázku se vzkazem od srdce? Prostřednictvím voucheru můžete poděkovat například i svým zaměstnancům za jejich celoroční pracovní úsilí a darovat jim košile, saka nebo kvalitní obleky ušité na míru.

dárek

Luxusní dárkový voucher na oděv zhotovený v krejčovství na zakázku potěší jistě každého a vy budete mít radost, že jste letos vybrali smysluplný dárek. A co víc, vouchery můžete darovat nejen na Vánoce, ale po celý rok, třeba jako dárek k narozeninám nebo k významnému jubileu.

Zakoupit můžete také již hotové oděvy a obuv v e-shopu zmíněného krejčovství ZDE.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle