Kovbojské fazole s arašídy
Jde o lehké, zdravé podzimní jídlo. Toto nádherné roční období umožňuje obohacovat výhodně naši potravu, přebytky ze zahrádky.
Luštěniny jsou zdravé. Nejlépe je nechat fazole nabobtnat ve vodě přes noc. Vody dáváme objemově 2 x tolik, co fazolí. Fazole zvětší svůj objem o 100 %. Krásně se zakulatí.
Na dno hrnce dáme 6 menších jablek. Tím se nám zaokrouhlí a zjemní chuť a pektin zajistí, abychom nemuseli jídlo zahušťovat.
Pak vsypeme připravené fazole. Na to dáme hrst Podzemnice olejné – burských oříšků. Přidáme sůl, Chili, majoránku a 2 dílky česneku, nakrájet na kolečka. Pak dáme papriku, na poslední vrstvu 2 špekáčky - 80 % masa.
Za 5 hodin, na stupeň 1, máte vynikající jídlo. Pro celou rodinu. Za pár korun.
Autor: Ing. Pavel Sýkora
Zdroj: www.masterenergy.cz
Štítky

Vaše názory |
K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.